Zorgeloos verkopen?
Met ImmoTijl natuurlijk!

kosteloze waardebepaling | professionele expertise | creatieve publiciteit

Elke verkoop begint met een betrouwbare waardebepaling, gratis en geheel vrijblijvend. Indien u na rijp beraad groen licht geeft voor de verkoop vatten wij meteen de koe bij de horens. Documenten opvragen, een creatieve publiciteitsaanpak op maat van uw eigendom, administratieve en commerciële begeleiding van a tot z: dat - en nog veel meer - mag u verwachten van TeamTijl.

Vraag hier uw gratis schatting aan

Inspanning en creativiteit

Verkopen vraagt inspanning en creativiteit: Of anders geformuleerd: inspiratie, maar vooral ook transpiratie. Meteen nadat we uw eigendom in portefeuille krijgen, presenteren we deze snel en efficiënt aan een groot publiek van potentiële kopers. Daartoe maken we gebruik van een groot klantenbestand met meer dan 15.000 (!) zoekers uit de regio: nog vóór uw woning op de verschillende websites verschijnt, worden potentiële kopers al verwittigd. 

Het grote klantenbestand is overigens niet de enige succesvolle verkoopstool: onze herkenbare gele borden doen uw eigendom meteen opvallen in het straatbeeld. Bij een verkoop is visibiliteit van levensbelang; daarom zetten we ook in op aantrekkelijke offline en online advertenties.

Advies & Styling

Advies & Styling

Ontdek onze gespecialiseerde vastgoeddiensten: van dronefotografie over interieurstyling en tot de verbeelding sprekende virtuele rondleidingen.

Verkoop zonder zorgen

Er is een voortdurende uitwisseling van klanteninformatie tussen onze kantoren, en dossiers worden van a tot z opgevolgd. Het grote voordeel hiervan is dat u als eigenaar geen administratieve, publicitaire of juridische kopzorgen meer heeft: ImmoTijl neemt u alle zorgen uit handen. Daartoe staan niet minder dan 15 vastgoedprofessionals in 4 kantoren - in Aalst, in Herdersem, in Denderleeuw en in Dendermonde - steeds ten dienste van onze eigenaars. 

Service na verkoop is voor TeamTijl een vanzelfsprekendheid: zelfs bij het verlijden van de notariële akte staan wij aan uw zijde. 

Advies & Styling
Advies & Styling

Overtuigd van onze aanpak?

Contacteer ons vrijblijvend voor een correcte waardebepaling van uw eigendom. Wij maken zeer graag tijd voor u!

Vraag uw gratis schatting aan

Wat zeggen onze klanten